Το κατάστημά Fabric διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα κάθε είδους: (στόφες, κουρτίνες, τεχνόδερμα κτλ.) 
για όλες τις χρήσεις (εσωτερικού χώρου, εξωτερικού χώρου, για ταπετσαρίες επίπλων, κουρτίνες κτλ.) και σε πολύ καλές τιμές.

Ακολουθούν αναλυτικότερα τα υφάσματα του Fabric:

  • Υφάσματα επιπλώσεως (στόφες): Η στόφα είναι ύφασμα πολύ μεγάλης αντοχής ,ιδανικό για ταπετσαρίες ή καλύμματα επίπλων. Υπάρχουν και υδρόφοβες στόφες, για καλύτερη προστασία από λεκέδες (ιδανικά για οικογένειες με μικρά παιδιά!).
  • Υφάσματα κουρτινών σε πολλά χρώματα και σχέδια. Ότι είδος κουρτίνας και να έχετε στο μυαλό σας (οργάντζα, οργαντίνα, λινό, γάζα, βουάλ, ταφτά, μεταξωτό, κεντητό, πλεκτό, κρέπ, βαμβακερή, κτλ) υπάρχει στο κατάστημά μας, σε μοντέρνα αλλά και σε κλασσικά σχέδια.
  • Τεχνοδέρματα (δερματίνες): Ότι τεχνόδερμα διαθέτουμε είναι πολύ καλής ποιότητας, και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Ορισμένες δεν ξεχωρίζουν από το αυθεντικό δέρμα! Μια βολική λύση, μια που αρκεί ένα βρεγμένο πανί για να καθαρίσουν!
  • Υφάσματα εξωτερικών χώρων: Ίσως να τα ξέρετε και ως ντραλόν (dralon). Είναι υφάσματα ειδικά κατασκευασμένα ώστε να είναι αδιάβροχα ή υδρόφοβα, με χρώματα που δεν ξεθωριάζουν και με εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Είναι ιδανική λύση για επαγγελματικούς χώρους και εξοχικά.
  • Σεντονόπανα βαμβακερά ή σύμμικτα. Πωλούνται με το μέτρο, σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων, ώστε να μπορείτε να φτιάξετε σεντόνια, μαξιλαροθήκες, παπλώματα, παπλωματοθήκες, κουβρ- λί κτλ στις διαστάσεις που πραγματικά σας εξυπηρετούν, χωρίς τον περιορισμό των έτοιμων ραμμένων που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το ποιο ακριβώς ύφασμα ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο ύφασμα για την κάθε περίπτωση.

22 Apr, 2018
Text Size

Login