• Τα αγαπημένα μου έπιπλα έχουν φθαρεί. Μπορώ και αξίζει να τα ανακαινίσω στο κατάστημά σας; Βεβαίως και μπορείτε. Η διαδικασία είναι απλή με άψογο αποτέλεσμα, σύντομα και οικονομικά.

 

  • Θέλω να προσθέσω στύλ στο δωμάτιό μου με μαξιλάρες και πούφ. Είναι άνετα;
    Μπορούμε να ταιριάξουμε τέλεια στο χώρο σας σε διαστάσεις και χρώματα πολύ άνετα πούφ και μαξιλάρες για τις πολύτιμες στιγμές χαλάρωσής σας.

 

  • Στα παλιά μου έπιπλα ενώ είναι σε καλή κατάσταση έχει φθαρεί το ύφασμά τους και δεν είναι εμφανίσιμα. Τι μπορώ να κάνω για να τα επαναφέρω χωρίς να μου κοστίσει ακριβά;
    Στο κατάστημά μας αναλαμβάνουμε την κατασκευή καλυμμάτων στα μέτρα σας. Συζητάμε τι ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας και το φτιάχνουμε με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να έχετε φτιάξει καινούρια ταπετσαρία στο έπιπλό σας.

 

  • Είμαι φοιτήτρια και μόλις ενοικίασα ένα μικρό χώρο. Θέλω να βάλω άνετες μαξιλάρες για να αράζουμε αλλά οι έτοιμες δεν ταιριάζουν στο χώρο μου και είναι πανάκριβες.
    Μπορούμε να σας φτιάξουμε ακριβώς τις μαξιλάρες που θέλετε στο μέγεθος και σχέδιο ώστε να προσφέρουν την άνεση, ποιότητα αλλά και να ταιριάξουν στο χώρο σας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Εικόνα Πριν και Μετά

before
after
22 Apr, 2018
Text Size

Login